مشاوره حقوقی رایگان - رای داوری

با سلام .. بین قرارداد بنده و شخص دیگر داور وجود داشت که داور نظر خودشو اعلام و به هر دو طرف ابلاغ و اجرائیه ام صادر شده .. رای داور فسخ قرارداد بوده... ولی بنده با فسخ نمیتونم واحدمو پس بگیرم مثل این که باید خلع ید شکایت کنم... آیا داوری با این حال که یک بار نظر داده.. میتونه یک بار دیگه بابت تحویل واحد هم نظر بده؟؟ یا نه این کار غیر قانونی هستش؟ و من برای تحویل واحد باید خلع ید شکایت کنم.. اخه داور بتونه نظر بده خیلی سریعتر به واحدم میرسم.خلع ید میگن یک سال طول میکشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد پیش بینی شده باشد بله داور می تواند.
در غیر اینصورت همانطور که قبلاً پاسخ دادیم باید از طریق دادگاه دادخواست بدهید.

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
اگر اعلام نظر در این مورد در حوزه اختیارات داور باشد بله در غیر اینصورت باید از دادگاه پیگیری بفرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در اختیارات داور در قرارداد ذکر شده بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید با استناد به رای داوری و
اعلام فسخ قرارداد ، دادخواست
خلع ید را به طرفیت متصرف اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر باید از طریق دادگاه اقدام شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق ماده 487 قانون آیین دادرسی در امور مدنی تا زمان مدت اعتراض به رای داوری میتوانید اصلاح رای داور را درخواست نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد به استناد رای خلع ید نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست خلع ید را به طرفیت متصرف اقامه نمایید