مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام،بنده بهمن 97 یک واحد اپارتمان پیش خرید کردم،که قرار بود شهریور 99 تحویل داده شود،فروشنده نتواست سر تاریخ تحویل دهدوتورم را بهانه کرد و من از اینکه مستاجر بودم تا خرداد1400فرصت دادم،تا کنون که تحویل نداده است ،نازک کاری هم از قبیل سنگ کف،کاشی،شیرالات،و..خودم انجام دادم،در زمان عقد قرارداد و پروانه اولیه مجتمع 10 واحد بود ولی الان 13 واحد شده بدون رضایت،بنده شاکی شدم به خاطر کم شدن قدرالسهمم،
به ایشان اعتراض کردم،میگوید قرارداد شما را از طریق دادگاه فسخ میکنم،الان هم درب اپارتمان را که خودم خریدم نمیذاره نصب کنم،کابینت رو ساختم داخل واحد هست
در قرارداد سال97 جریمه تاخیر روز 30 تومان بود ،ایا میشود قرارداد فسخ شود؟
تاخیر تادیه رو من میتونم به روز بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک و مستندات و اخذ
توضیحات بیشتر خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
فسخ قرارداد دلیل و جهت می خواهد بدون جهت امکان ندارد ...