مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل بموقع آپارتمان پیش خرید

با سلام و احترام
بنده یک واحد آپارتمان در مورخ اسفند 1400 خریداری کردم. املاک آشنا بود و پیمانکار اعلام کرد مدارک ساختمان کامل هست و مشکلی نداره و در مرداد 1401 تحویل میشه. 80درصد در زمان قرارداد پرداخت کردیم و در خرداد ماه با پرداخت چک در مجموع 93درصد مبلغ واریز کردیم که متاسفانه با حکم دادستانی بعلت اضافه بنا دو طبقه جلوی کار گرفته شد و نزدیک 4ماه تاخیر افتاد. پس از تاییدیه توافق کردیم تا بهمن ماه 1401 واحد تحویل بشه اما الان مجدد شهرداری ساختمان را پلمپ کرده. که در این صورت تا سال بعد هم تحویل نمیشه. آیا راهی هست اضافه پرداختی را از فروشنده اخذ کرد؟ چون پیشرفت کار 70درصد هست اما بنده 93درصد پرداخت کردم. درضمن جریمه تاخیر بسیار کم و 2میلیون تومان هست که ارزشی نداره
لطفا راهنمایی بفرمایید چه راه قانونی هست که با پیمانکار برخورد کنیم.
آیا حق فسخ داریم و به نرخ روز وجه را اخذ کنیم؟
ببخشید طولانی شد خواستم کامل توضیح بدم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه اینایی که فرمودید در گرو مندرجات مبایعه نامه است ، یعنی حتما باید من مبایعه نامه را ببینم تا پاسخ دقیق بدهم، از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سلام اگر فسخ پیش بینی نشده باشد در قرار داد فقط میتونید جریمه تاخیر بگیرید