مشاوره حقوقی رایگان - برگه سفید امضا و اثر انگشت جهت گرفتن وام

با سلام خسته نباشید
برای گرفتن وام 100میلیون تومان از بانک .... از من و ضامن در 4 برگ سفید A4 سفید امضا و اثر انگشت گرفتند.
آیا این کار قانونی یا غیر قانونی؟
این امضا ها و اثر انگشت ها اعتبار دارد یا نه؟
در صورت غیر قانونی بودن برای شکایت و پیگیری باید به کجا مراجعه کرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی یه قوانین مرجع وام دهنده دارد شما میتوانید قبول نکنید و این امضا و اثر انگستها معتبر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بانک سفید امضا در برگ A4‌ نمی گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

غیر قانونی است به شرطی که سفید
امضا بودن اوراق احراز و اثبات گردد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر از سفید امضا شما سواستفاده شده امکان طرح شکایت کیفری وجود دارد در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر لطفا فقط از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

غیر قانونی است حتما مراجعه و پیگیری کنید . شکایت کیفری تحت همین عنوان . سو استفاده از سفید امضاء یا سفید مهر. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر سوء استفاده کنن، میتونید به جرم سوء استفاده از سفید امضاء ازشون شکایت کنید.
اصولا همچین چیزی درست نیست