مشاوره حقوقی رایگان - در خرید خودروی معیوب ، ایا میتوان اقدام به تعمیر نمود؟

سلام. اگر ماشین بخریم و بعد چند روز متوجه ایرادات اساسی شدیم و تصمیم به فسخ قرارداد یا گرفتن خسارت داشته باشیم، ایا میتوان قبل از طرح شکایت اقدام به تعمیر ماشین کنیم؟ ممکن است نقص فنی بگونه ای باشد که هر روز بدتر شود و نیاز به تعمیر سریع تر داشته باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اگر قصد فسخ معامله را دارید نمی توانید تعمیر کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

ابتدا تامین دلیل کنید از طریق شورا. سپس تعمیر کنید.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر قصد فسخ دارید خیر نمیتوانید اما در مطالبه خسارت میتوانید تامین دلیل نموده و سپس تعمیرات لازم را انجام دهید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بعد از اطلاع سریعا اظهارنامه بدهید و خودرو را حرکت ندهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اما اول تامین دلیل کنید، برای توضیح تامین دلیل میتوانید برای مشاوره هماهنگ کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر میتواند به معنای اسقاط حق فسخ باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید و سپس دادخواست تامین دلیل دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید