مشاوره حقوقی رایگان - خودرو معیوب

با سلام و وقت بخیر
من 1 ماه پیش خودرو پارس خریداری کردم 2 روز پیش روغن ریزی از سمت پایه فیلتر پیدا کرد که تعمیرکار رفع کرد و مطلع شد که سیلندر ماشین از یه طرف جوش و از طرف دیگر ترک و نشتی داره، این موضوع حین معامله بمن اطلاع داده نشده بود و هزینه بالای 10 میلیون برام در پی دارد.من میتونم خسارت بگیرم؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عیب مذکور موجبات نقصان در ارزش معامله را ایجاد نمایند قابل فسخ است در غیر این صورت می توانید مطالبه خسارت نماید نیاز به اخذ نظریه کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود میتوانید دادخواست فسخ به علت خیار عیب دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید دادخواست فسخ قرارداد بدهید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید دادخواست فسخ قرار داد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی می توانید دادخواست فسخ قرارداد بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت شرایطی می توانید دادخواست فسخ قرارداد دهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دو را ه حل دارید.مختار هستید خودرو را قبول کنید با اخذ ارش ( مبلغ ما به التفاوت کالای سالم و معیوب ) یا معامله را فسخ نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام میتوانید معامله رافسخ کنید و یا نسبت به مطالبه خسارت اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد عیب فسخ نمایید و ثمن و خسارات را مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این عیب پوشیده بوده میتوانید از خیار عیب استفاده کنید و معامله را فسخ کنید یا مطالبه خسارت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید ابتدا یک اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا کارشناس دادگستری معایب خودرو
و میزان خسارات و کاهش ارزش خودرو را تعیین نماید و بعد یا دادخواست تنفیذ فسخ بیع را به علت خیار تدلیس و خیار عیب را اقامه نمایید یا دادخواست مطالبه خسارات ناشی از عیب خودرو و کاهش ارزش خودرو را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید فسخ یا تقاضای ارش کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه کلیه خیارات ساقط شده باشند فسخ و گرفتن خسارت مشکل خواهد بود

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بستگی به مبایعه نامه خودرو داشته اگر اختیارفسخ مندرج شده باشد میتوانید باقرارتامین دلیل ونظرکارشناس خسارت را مطالبه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید دادخواست فسخ قرار داد بدهید