مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریدم قولنامه ننوشتم

سلام عرض ادب من دو هفته پیش ماشین خریدم قولنامه ننوشتم اعتماد کردم البته خیلی اشتباه کردم سه روز بعد ماشینو بردم تعمیرگاه گفتن ماشینت بلوک سیلندر ترک داره باید تعویض بشه با فروشنده در میان گذاشتم گفت من حلش میکنم نزدیک بیست میلیون خرج کردم الان میگه نمیدم لطفا راهنمایی کنین ممنون

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
یعنی هیچ قرارداد مکتوبی ندارید؟؟؟!!!
و ثمن رو به فروشنده پرداخت کرده اید؟؟؟!!!
و قبل از معامله کارشناس خودرو تأیید کرده یا خیر؟
چنانچه هیچ قرارداد مکتوبی ندارید و ثمن رو هم در مقابل خودرو به فروشنده پرداخت کرده اید اثبات معامله بسیار دشوار است مگر اینکه دو شاهد مرد داشته باشید و اگر کارشناسی نشده است درخواست تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس به شورای حل اختلاف بدهید.
اما در عین حال سؤال مبهم و نیازمند بررسی بیشتر می‌باشد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از آنجا که قرارداد ندارید ابتدا اظهارنامه ای تحت عنوان مطالبه ی خسارات برای فروشنده ارسال کنید ، در صورت عدم توجه دادخواست دهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت را مشخص کند.
سپس طبق نظر کارشناس طرح دعوا کنید و خسارت ارش عیب مبیع را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلایل برای اثبات این موارد داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست مطالبه خسارت دهید. البته ابتدا تامین دلیل برای کارشناسی و بررسی میزان خسارات کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
در صورت اثبات می توانید معامله را فسخ کنید یا ارش بگیرید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ابتدا معامله خویش را از طریق شهود اثبات و سپس به دلیل وجود عیب در مبیع تایید فسخ معامله را از دادگاه تقاضا نمایید بعد از صدور حکم ، در صورتیکه حکم قطعی به نفع شما صادر شود می توانید دادخواست مطالبه مبلغ فوق را نیز مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب و میزان خسارات مشخص گردد

و بعد دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و مطالبه خسارات را مطرح کنید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل کنید و با توجه به هزینه های انجام شده و اثبات بیع از وی مطالبه خسارت کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اثبات وقوع بیع داده و بعد از اثبات و دریافت رای نسبت به مطالبه قیمت معیوب و سالم و هزینه های انجام شده اقدام شود حتما دو دادخواست جداگانه و یکی مس از دیگری باشد

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام دادخواست فسخ معامله به استناد خیار عیب با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
ابتدا اظهارنامه اعلان فسخ
+
تامين دليل هزينه ها و خسارات
+
دادخواست فسخ

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا تقاضای تامین دلیل نمایید سپس به استناد نظریه کارشناس تقاضای مطالبه ارش مستند به خیار عیب نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه برای فروشنده ارسال و تمامی این موارد در اظهارنامه عنوان نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه خسارت و مابه التفاوت قیمت البته با تامین دلیل

مینا احمدی

مینا احمدی :

با شهادت شهود و ارسال اظهارنامه اثبات بفرماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه خسارت دهید.
البته ابتدا تامین دلیل برای کارشناسی و بررسی میزان خسارات کنید