مشاوره حقوقی رایگان - خودرو اسقاطی

سلام وقت ب خیر .ده روزی هست که یک خودرو پراید خریدم اما متوجه شدم خودرو شاسی جلو تعویض شده .ب لطف کارشناس فروشنده سر بنده کلاه گذاشتن ک خودرو ضربه داشته و فقط سر شاسی جوش دارد.مدارک در محضر خانه و خودرو دست فروشنده بود که با التماس واریز کردن کل پول ب حساب فروشنده پس از تاخیر خودرو تحویل من داده شد .بنده پس از مراجعه ب صافکاری متوجه تعویض شاسیهای جلو شدم .آیا میتوانم پولم را پس بگیرم .آیا میتوانم با وکالتنامه اسقاط کنم در طرح جوانی خودرو .آیا میتوانم مابه التفاوت ارزش خورو را پس بگیرم ممنون از لطفتون...؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید
نتیجه قابل پیش بینی نیست
بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید

یک وکیل :

سلام و درود بله شما می توانید ابتدا در شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید و پس از اینکه تامین دلیل شد بر اساس نظر کارشناس رسمی دادگستری که تامین دلیل شده است مبادرت به مطالبه مابه التفاوت ارزش خودرو سالم و معیوب را از فروشنده مطالبه نماید و دادگاه ایشان را محکوم خواهد نمود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم میتوانید فسخ کنید و هم میتونید مابه التفاوت قیمت بگیرید یکیشون

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معامله قابل فسخ میباشد

شما باید ابتدا دادخواست تامین
دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ‌تمام معایب خودرو مشخص گردد

و سپس اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع خودرو برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست تنفیذ فسخ بیع خودرو و استرداد ثمن معامله به علت خیار عیب و غبن مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه اعلام فسخ یا مطالبه ارش کنید و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تامین دلیل کنید
کارشناسی شود
دادخواست فسخ قرارداد بدهید