مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام خسته نباشید من یه سمند گرفتم از یه نفر آشنا که خیلی از ماشین تعریف میکرد که ماشین سالمی برای زیر پای دومادم گرفته بودم و موتور سالمه بدنه سالمه و... ماهم اشتباه کردیم و اعتماد کردیم و کارشناسی نکردیم وقتی سند زدیم و پنجاه کیلومتر راه رفت ماشین خاموش شد و دیگه روشن نشد الان پس از تعمیر متوجه شدیم موتور به شدت داغون بود حدود 40تومن هزینه برداشت و بدنه هم تصادف شدید داشته و کاپوت تعویض و کلی جوشکاری و صافکاری داشته الان چکار می توانم بکنم تعمیرکار میگه روی این ماشین حساب نکن زودتر بفروشش. خیلی ممنون از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بررسی شود تحت شرایطی میتوانید معامله را فسخ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان شکایت وجود ندارد.
شما بهتر است به یک تعمیرگاه معتبر ببرید و بعد از تعمیر می توانید استفاده کنید.
ماشین دست دوم همین طور است و امکان خرابی وجود دارد.