مشاوره حقوقی رایگان - خودروخریدم بلوک جوشکاری وترک دارد

خودروی خریدم ترک وجوشکاری داردطرف هم گردن نمیگیره میگه هرکاری میتونی بکن آیامیتونم شکایت کنم خسارت بگیرم چی میشه آخرش

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، بدوا درخواست تامین دلیل نمایید تا خودرو مذبور کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل بعد اظهارنامه بعد دادخواست مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه بعد از کارشناسی می توانید شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام جواب شما در مشاوره حضوری یا تلفنی بهتر داده خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید طرح دعوا کنید نتیجه قابل پیش‌بینی نیست باید کارشناسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان مطالبه خسارت وجود دارد
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو و میزان خسارت ارش ناشی از ما به التفاوت عیب خودرو مشخص گردد

و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت ارش ناشی از ما به التفاوت عیب خودرو را مطرح نمایید

و با شرایطی خاص امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در جریان بوده اید می توانید تقاضای فصل نمایید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست تایید فسخ