مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

سلام خسته نباشید من بیست روز میشه از تهران ماشین خریدم الان دنبال شماره تلفن صاحب ماشین هستم گم کردم نتونستم پیداش کنم چون ماشینو به من به سالم دادن الان روغن سوزی داره چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به شرط باشد می توانید دا‌دخواست تخلیه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد خیار عیب می‌توانید علیه فروشنده مطالبه فسخ یا ارش نمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. باتوجه به خیار عیب ، موضوع قابل پیگیری از طریق مراجع قضایی را دارد. حتما با وکیل مشورت کنید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

از پلیس راهور میتونین اقدام کنین

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

اصولاً در مبایعه نامه تنظیم بین شما مشخصات ایشان انند شماره ملی وجود دارد که از این طریق می‌توانید از دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خود را مطرح نمایید

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام در اولین فرصت اظهارنامه مبنی بر فسخ بیع به استناد خیار عیب بدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای شناسایی مشخصات مالک می‌توانید از طریق پلاک خودرو اقدام نمائید.
برای عیب خودرو، دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌ تا وضعیت خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد بررسی قرار گیرد.
سپس می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی، طبق مفاد منعقد شده در قرارداد فیمابین، اظهارنامه ارسال نمائید.
اگر اظهارنامه افاقه ننمود دادخواست فسخ را به استناد نظریه کارشناسی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید
و اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که خیارات را اسقاط نکرده اید می توانید معامله را فسخ یا ارش مطالبه نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

تامین دلیل بگیرید و درخواست ارش کنیید یا فسخ قرارداد
مشهد هستید درخدمتم 09155077604