مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب بدون اطلاع

سلام من نزدیک 40 روز میشه که یک ماشین خریدم ولی چون زیاد از ماشین وقوانین خریدش آگاه نبودم فروشنده از سلامت خودرو و مشکل نداشتن وصاف کردن خلافی به ما گفتن که هیچ مشکلی نیست ما نه کارشناس بردیم نه خلافی هاش رو رفتیم بگیریم الان ماشین هم خراب هستش هم سقفش رنگ داره یعنی چپی هستش ما تازه بردیم برای باطری ساز اون بهمون گفت وگرنه بلد نبودم الان در قولنامه دستی بوده که اشنا خودشون هم بود ذکر شده است که رویت شده و در گارکینگ معامله شد و لی اصلان نگفتن که چپی بوده یا موتورش بخار میده الان احضار نامه باید چطوری بفرستیم واز کجا باید بنویسیم ممنون

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله برای فروشنده بفرستید و درخواست استرداد ثمن معامله را بکنید در صورتیکه حاضر به پرداخت نشدند دادخواست اعلام فسخ بیع و استرداد ثمن بانضمام کلیه خسارات دادرسی بدهید. برای تنظیم اظهارنامه و دادخواست میتوانید مشاوره تلفنی بگیرید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تامين دليل با جلب نظر كارشناسي رسمي و فورا اعلام فسخ معامله را اظهارنامه نماييد
بهتر است از سامانه درخواست وكيل شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه فسخ به دلیل عیب از طریق دفاتر خدمات قضایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید با اعلام عیوب خودرو اعلام فسخ نمایید سپس دادخواست تنفیذ فسخ به استناد نظریه کارشناسی تامین دلیل دهید و استرداد ثمن معامله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نگران نباشید
تامیل دلیل نموده و درخواست فسخ دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای مبنی بر فسخ معامله به لحاظ عیب خودرو، بهتر است پیش از این درخواست تامین دلیل نموده و با تایید کارشناس مبنی بر عیب آن اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فورا باید اظهارنامه و دادخواست فسخ در دفتر خدمات قضایی ثبت شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید اظهارنامه بفرستید بعلت عیب فسخ کنید یا تامین دلیل نموده مطالبه ارش کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با اظهارنامه فسخ کنید معامله رو به استناد خیار عیب