مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی بیرنگ ولی اتاق عیب دار

باسلام خسته نباشید.
چند روز پیش تو آگهی سایت دنبال خودروی وانت پراید میگشتم برای امرار معاش و خودروی وانت پراید 1401 تو آگهی قم پیدا کردم و تماس گرفتم و گفتن ماشین کاشان هست
کار کرد کیلومتر زده بود 20 هزارتا بیمه 7 ماه بعداز گرفتن آدرس ساعت 12 شب رفتم کاشان و خودرو رو دیدم ظاهر سالمی داشت و قرار گذاشتم فردا کاراشو انجام بدیم فردا
خودرو رو قولنامه کردم و کارشناس که روز قبل برده بود بی رنگ نوشته بود بعداز خریدن متوجه شدم خودرو تو مسیر مستقیم صاف نمیره و جلوبندیشو کلا نو کردم بازم فرقی نکرد . نمایندگی رفتم سر در نیاوردن
بعداز گذشت چند روز تعمیر کار حبره ای پیدا کردم و گفت اتاق بر اثر بار زیاد پیچیدگی داره و کارکرده کیلومتر 30 هزارتا بود ومدت بیمه 2 ماه
وفروشنده زیر بار نمیره و میگه هرکاری دوست داری انجام بده .
نمیدونم چکارکنم ماشینم هندلینگ اصلا نداره وصاف حرکت نمیکنه وقابل تعمیر نیست کلی خرج کردم بی فایده بوده .ازشما کمک راهنمایی میخوام .ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید ابتدا تامین دلیل نمایید
و بعد دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید