مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین دست دوم

باسلام. بنده 15روز پیش خودروی پراید مدل 83خریدم به شرط سالمی فروشنده گفت شاسی ضربه نداره بردیم کارشناسی گفت شاستی جلو جوش داره ما گفتیم به ما نگفتی ولی مشکل نداره قبول کردیم خریدیم داخل قولنامه نوشته شد به شرط سالمی الان بعد از دو هفته ماشین روشن نشد یه دفعه داخل خیابان خاموش شد. حتی ایشون گفتن همه چیزش تازه عوض شده مشکل نداره. الان تعمیرگاه گفت باطری تعطیله یه باطری خریدیم 950بازم خودروروشن نشد بکسل کردیم جلوی باطری ساز گفت کل سیم پیچی ماشین خرابه باید تعویض بشه،، فقط هزینه دستمزد3500باخرید پک کامل سیم پیچی 5الی 6میلیون بدون باطری هزینه میشه... الان من بخوام شکایت کنم به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید طبق قرارداد تقاضای فسخ به علت خیار عیب کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تامین دلیل نمایید و سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله میتوانید مطالبه خسارت ناشی از عیب خودرو را نمایید

ولی به این علت خودرو قابل فسخ نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به قرارداد و تامین دلیل و نظر کارشناس بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این مورد در نتیجه سهل انگاری شما میباشد و اقدامات قضایی بی تاثیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید اظهارنامه دهید و سپس بابت معیوب بودن قرارداد را فسخ کنید یا آرش بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله به نتیجه خواهید رسید و امکان فسخ معامله وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید تامین دلیل نموده و فسخ نمایید و یا ارش بگیرید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید قرارداد بررسی شود شاید بتوانید باراستفاده از خیار عیب و تدلیس معامله را فسخ نمایید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طی اظهارنانه ای اعلام فسخ مبایعنامه به استناد خیار عیب مطرح و سپس دادخواست تنفیذ فسخ و مطالبه ثمن مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد