مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گزارش اصلاحی

درود بر اساتید محترم
باسلام
بنده بهمن ماه 1401 خودرویی به ارزش 700 ملیون خریداری کردم از نمایشگاه که ماشین عیوب ونواقص داشت بنده شکایت تامین دلیل عیوب و نواقص خودرو کردم در شورا حل اختلاف کارمان به سازش در شورا کشید که قرار شد کارشناسی به قیمت روز بشود و خودرو باقیمت کارشناسی به نمایشگاه برگردد حال این کار انجام شد و گزارش اصلاحی صادر شد به وعده خود عمل نکرد و بنده هم درخواست اجرای حکم کردم حال بعد از گذر زمان 2 ماه که قیمت خودرو بالارفت برای دریافت ماشین به قیمت کارشناسی دوماه پیش امده است
لازم بذکر است که بنده تعویض پلاک کردم
حال برای اینکه گزارش اصلاحی شورا به دادگاه را ابطال کنم چکار باید بکنم باتشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست اجراییه نده و درخواست استرداد دادخواست را بده برو ماشین خودت را بردار

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دوست عزیز زمان بندی مواعد قضایی ممکن است دیر و زود شود و معمولا تا 6 ماه اعتبار دارند و اینکه قیمت چیزی در این مدت بالا پایین شود را دستگاه قضایی به عهده نگرفته چرا که کارشناسی در موعد مقرر انجام شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که بررسی بیشتری به انجام برسد تا زوایای تاریک موضوع روشن شود تا بتوان اظهارنظر دقیق حقوقی و کاربردی ارائه شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه وفق گزارش اصلاحی عمل می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و گزارش اصلاحی است

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

با توجه به طرح موضوع فوق به شعبه صادر کننده ی گزارش اصلاحی مراجعه و درخواست کارشناسی مجدد نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نمی توان گزارش اصلاحی را ابطال کرد بعلت بالا رفتن قیمت خودرو

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. گزارش اصلاحی قطعی است می بایست اجرا گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وفق گزارش اصلاحی عمل می شوددرخواست کارشناسی مجدد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد