مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گزارش اصلاحی

با سلام
اختلافی در دادگاه منجر به گزارش اصلاحی با انتخاب یکنفر کارشناس از طرف دادگاه گردید. لذا گزارش اصلاحی توسط کارشناس منتخب تهیه و با در خواست طرفین مجدد منجر به گزارش تکمیلی اصلاحی گردید که در این مرحله کارشناس منتخب با توافق طرفین از کارشناس دیگری کمک و گزارش تکمیلی تهیه گردید و گزارش به مرحله اجرا گذاشته شد. حال سوال اینجاست که امکان ابطال در خصوص اینکه توافق کارشناسی با شخص x بوده و در گزارش تکمیلی از نظر شخص y استفاده شده وجود دارد؟ و اینکه قبلاً طی لایحه به این موضوع اعتراض ولی دادگاه ترتیب اثر نداده است. لذا در قالب دادخواست میتوان تقاضای ابطال را به همان شعبه داد؟ و اینکه چون لایحه اعتراضی قبلاً داده شده است اقدام به ثبت دادخواست منعی ندارد؟
با احترام

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از طریق لایحه اعتراضی ، اقدام به ابطال گزارش اصلاحی کنید ؛ به دلیل این که اشخاص در آن گزارش به نحو اشتباه درج شده است . ولی نمی توانید اقدام به ثبت دادخواست کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما سازش نامه و گزارش اصلاحی را امضا کرده اید و ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید در مهلت قانونی نسبت به نظریه کارشناسی تکمیلی اعتراض بزنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت قانونی نسبت به نظریه کارشناسی تکمیلی اعتراض بزنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بادلایل کافی می توانید دادخواست ابطال گزارش اصلاحر تقدیم دادگاه مایید ، قابستماع است لیکن نظر دادگاه ملاک عمل است