مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گزارش اصلاحی نفقه

با سلام شوهرم اعسار از پرداخت نفقه زد و شورای حل اختلاف هم گزارش اصلاحی برای ما زد که ما سازش کردیم و اعتراضی نداریم و نیازی هم به پیش نویس نیست...حالا سوال من اینه اگر ایشون یک قط نفقه رو پرداخت نکرد من میتونم بعد از یک هفته دادخواست ابطال گزارش اصلاحی نفقه رو بزنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر شما صرفا میتوانید تقاضای صدور اجراییه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گزارش اصلاحی رای نیست و اعتبار امر مختومه را ندارد و میتوانید احقاق حق مجدد کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . گزارش اصلاحی قطعی است.وباید تقاضای اجرای حکم را دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تقاضای اجرای حکم را دهید گزارش اصلاحی قطعی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر زوج به مفاد گزارش اصلاحی
عمل ننماید شما باید درخواست اجرای سازش نامه را مطرح نمایید یا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گزارش اصلاحی قطعی است
میتوانید نسبت به آن تقاضای صدور اجرائیه نمایید