مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو معیوب

من حدود 5 روز پیش پژو پارس خریداری کردم .همان روز تقریبا یه مسافت 2کیلومتری رانندگی کردم . بعد که ماشین رو معامله کردم الان موتور ماشین روغن میده . صدای خشنی وارد اتاق ماشین میاد بسیار زیاد. فن بخاری بسیار صدا میده . به فروشنده هم زنگ میزنم پاسخ گو نیست (گوشی رو بر نمیداره). با هزار بد بختی من اون ماشین رو خریداری کردم .
میشه راهنمایی کنید. ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب کارشناسی فنی خودرو دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ایراد ماشین اساسی باشد می توانید دادخواست فسخ قرارداد به جهت عیب مبیع بدهید.
برای فسخ باید بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید باید مطمئن باشید که ایراد اساسی است.
اگر ایراد اساسی نباشد معامله قابل فسخ نیست و خودرو دست دوم ممکن است همین ایرادات را داشته باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست فسخ بدهید و با استناد به معیوب بودن ماشین میتوانید فسخ یا آرش را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اطلاع از عیوب نداشته اید باید فورا اعلام فسخ کنید تا دادگاه بررسی کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اظهار نامه ارسال کنید و بعد درخواست فسخ یا گرفت ارش به علت معیوب بودن خودرو مطرح نمایید

عباسی عزت آبادی  محمد

عباسی عزت آبادی محمد :

سلام با توجه به قانون مدنی در بحث عقد بیع شما می توانید به استناد خیار عیب اقدام به فسخ معامله نمایید ولی باید حتما اظهارنامه به فروشنده بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس تمام معایب خودرو مشخص گردد
و بعد باید اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت ارش ناشی از ما به التفاوت عیب خودرو را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به نظر حق عرف ندارید البته باید کارشناس فنی اول نظر دهد که چه زمانی این ایرادات ایجاد شده است از ابتدا بوده یا بعدا ایجاد شده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت خیار عیب و بن منظور فسخ معامله یا گرفتن ارش می توانید طرح دعوی نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست فسخ قرارداد. با توجه به خیار عیب نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس درخواست فسخ

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید اثبات کنید عیب پنهان داشته و حسب قرارداد برای فسخ و یا گرفتن حسارت اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کاش در هنگام خرید یک نفر مکانیک خبره با خودت می بردی الان باید اول ببینی مشکلش چیه بعد تصمیم بگیری که میخواهی معامله را فسخ کنی یا مابه التفاوت قیمت بگیری بعد اقدام بعدی

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

می توانید دادخواست فسخ قرارداد به جهت عیب مبیع ارائه دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال کنید مبنی بر معیوب بودن خودرو و کتمان کردن عیب های خودرو در زمان قرارداد

یک وکیل :

با سلام
برای پاسخ بهتر لازم است شروط و متن قرارداد شما بررسی شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا تامین دلیل با جلب نطر کارشناس اخذ نمایید تا عیوب خودرو بررسی، شود اگر عیوب اساسی باشد معامله قابل فسخ است ویا میتوانید مطالبه خسارت نمایید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام تامین دلیل وبعد فسخ قرارداد به استناد خیار عیب اقدام شود

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بایدازطریق شورای حل اختلاف کارشناس بگیرین برای تعیین میزان خسارت ویا ازطریق قراردادتون فسخش کنین

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. در وهله اول باید قرارداد شما بررسی گردد . در صورت امکان، می توانید از اختیار فسخ معامله، استفاده کنید

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگه بتونی ثابت کنی عیوب ماشین مربوط به ماقبل معامله هست هم میتونی خسارت عیب رامطالبه کنی ویا اینکه به استناد خیارعیب معامله رافسخ کنی البته چون خیار عیب بایدفوری به طرف اعلام بشه سعی کن هرچه سریعتر برای طرف اظهارنامه ارسال کن

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر طبق نظر کارشناس آن عیب فاحش ومخفی باشد میتوان فسخ کردیاارش از فروشنده دریافت نمود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر طبق نظر کارشناس عیب مخفی و فاحش باشد میتوان فسخ نمودیاارش گرفت

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه توی قراردادت اسقاط کافه خیارات نیست میتونی قرارداد رو فسخ یا مطالبه قیمت کنی

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

با توجه مفاد قرارداد شاید بتوانید معامله را فسخ کنید یا ارش بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر اختيار فسخ در قرارداد موجود است مي توانيد فسخ نماييد
البته گران شدن و نرخ تورم اغلب تعميرات خودر را پوشش داده با دقت محاسبه و هركدام بهتر است
انتخاب نماييد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال نموده و سپس دادخواست تایید فسخ به علت عیب خودرو را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید