مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
بنده حکم قطعی عدم تمکین همسرم را دارم و همچنین اجراییه آن را هم انجام دادم و ایشان برگشتن منتهی بعد از چند ماه دوباره رفتن ایشان در دادگاه تقاضای نفقه کردن منتهی چون هزینه کارشناسی رو پرداخت نکردن دادگاه رای به ابطال دادخواست دادن اما دوباره به شورای حل اختلاف شکایت کردن و من نرفتم و رای غیابی صادر شده است که حدود 4 ماه باید نفقه را پرداخت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید که با داستن حکم قطعی عدم تمکین و اجراییه ثبت شده چه راهی دارم برای عدم پرداخت نفقه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زوجه ب خواست و اراده خود زندگی مشترک را ترک کرده باشد از ان تاریخ ناشزه محسوب میشود ومستحق نفقه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید مجدد عدم تمکین ایشان را اثبات نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه به خانه شما برگشته است پس نفقه به ایشان تعلق میگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایستی مجددعدم تمکین ایشان را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجدد دادخواست تمکین دهید
چند ماهی که حضور داشتند نفقه تعلق می گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم عدم تمکین با بازگشت ایشان و صورتجلسه بلااثر میشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثر حکم تنفیذ نسبت به آینده است و نفقه نسبت به گذشته قابل وصول خواهد بود مضافاً اینکه اگر ایشان به منزل برگشتند به منزله تمکین می باشد و در این مدتی که در منزل بودند نفقه به او تعلق خواهد گرفت و خروج از منزل بعد از چند ماه باید مجددا شماباید دادخواست تمکین تقدیم می نمودید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در شکایت جدید موضوع حکم قطعی عدم تمکین را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع نفقه با گذشت زمان قابل بررسی و دادخواست مجدد است ولی شما میتوانید اعتراض ودادخواست متقابل عدم تمکین بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از رای حسب مورد واخواهی یا تجدیدنظر خواهی کنید با دلیل ثابت کنید در منزل شما بوده اند اصل بر پرداخت نفقه است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به اجرای احکام مراجعه و موصوع را شرح دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید مجدد عدم تمکین ایشان را اثبات نمایید.

یک وکیل

سلام اگر رای غیابی هست اعتراض کنید و حکم تمکین رو ملاک اعتراض قرار بدید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام رای قبلی شما با برگشت زوجه ب منزل توسط ایشان اجرا شده. وملزم ب پرداخت نفقه هستید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نفقه ر‌ ا پرداخت کنید ومجدد تقاضای تمکین کنید