مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه

سلام خسته نباشید. سوالم اینه
من میخوام جدا بشم و بچم 3ماهشه
شوهرم میگه بزار برو ولی بچه رو نمیدم بهت میخواستم بدونم چطوری میتونم سرپرستی بچمو بگیرم؟امکانش هست اصلا بچه رو به من ندن؟؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام سرپرستی لازم ندارید حضانت فرزند تا پایان 7 سالگی با شماست از دادگاه دستور فوری تحویل فرزندتان را بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت بچه تا 7 سالگی با شما است و شما می توانید بچه را ببرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا سن هفت سالگی در حضانت قطعی شما خواهد بود نگران نباشید همسر شما صرفا می تواند نسبت به ملاقات طفل اقدام نماید و نه حضانت آن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر حضانت با شمایت اما باید ضرایطی را داشته باشید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت بچه تا 7 سالگی با مادر است. و بعد از ان با پدر مگر اینکه ثابت شود پدر صلاحیت نگه داری فرزند را ندارد. اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تا هفت سالگی حضانت بچه با شماست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضانت بچه تا 7 سالگی با شما است و شما می توانید بچه را ببرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام حضانت فرزند تا هفت سالگی بر عهده شما می باشد