مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی فرزند در طلاق

با سلام . من زنی هستم که بعد از 12 سال زندگی مشترک صاحب یک فرزند شده ام که پسرم اکنون 2 سال دارد . علت طلاق من و همسرم اعتیاد به مواد صنعتی و چندین بار ترک کردن و مجدد شروع اعتیاد کردند . میخواستم بپرسم در این طلاق که درخواست از طرف من بوده آیا سرپرستی کودک به من داده میشود ؟ آیا اگر پدر شوهرم تقاضای سرپرستی کودکم را داشته باشد احتمالا دادگاه سرپرستی فرزندم را به ایشان میدهد یا خیر. باتشکر ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلا
طبق قانون حمایت از خانواده مصوب91 حضانت طفل تا هفت سالگی بر عهده مادر می باشد جهت راهنمایی بیشتر میتونید تو تلگرام پیام بدید

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

سلام حضانت فرزندتون تا 7سالگی با شماست و بعد از این سن هم با اثبات عدم صلاحیت شوهرتون و اینکه مصلحت طفل در نگهداری توسط شماست میتونید حصانت رو همچنان بر عهده بگیرید .ضمنا با وجود شما پدر شوهرتون همچین حقی نداره

یک وکیل

سلام" حضانت و نگهداری طفلی که ابوین (والدین) او جدا از هم زندگی می کنند به استناد ماده 1169 قانون مدنی نا سن 7 سالگى اولویت با مادر و سپس با پدر است . بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف ، تعیین حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه صالح می باشد . تا موقعی که پدر و مادر طفل در قید حیات هستند و یا خدای ناکرده انحطاط اخلاقی و رفتاری شان به موجب حکم قطعی دادگاه صالح به اثبات نرسیده حضانت طفل به جد پدری وی نمی رسد .

یک وکیل

با سلام حضانت فرزند تا هفت سال با مادر است و بعد از آن د ر صورت اختلاف نظر دادگاه ملاک است و می توانید با اثبات سو اخلاق و عدم صلاحیت حضانت بعد از آن را بگیرید در خصوص مسایل مالی ولایت با پدر و پس از ایشان با پدربزرگ است و پدربزرگ فقط می تواند در صورت نبود پدر در مسایل مالی دخالت کند و یا نهایت حق ملاقات فرزند را بگیرد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در بحث حضانت و سرپرستی مادر بر هر کسی مقدم تر است حاال اگر مادر نیز از نظر دادگاه صلاحیت نداشته باشد حضانت به پدر یا جد پدری به عنوان ولی خاص کودک داده می شود
در فرض شما حضانت تا 7 سالگی در اختیار شماست و بعد از آن دادگاه در صورت تایید سلامت جسمی و روانی پدر حضانت را به وی منتقل می کند بعد از سن رشد نیز این فرزند است که مشخص می کند با کدام یک از والدین زندگی کند
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام ارسال دارید

یک وکیل

سلام. چنانچه همسر شما معتاد بوده و این امر بر دادگاه ثابت گردد با در خواست طلاق شما موافقت نموده و فرزند تح حضانت شما قرارخواهد گرفت

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.خیر.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . طبق ماده ١١٦٩ قانون مدني حضانت فرزند شما تا ٧ سالگي با شماست و بعد از ان نيز با توجه به مصلحت طفل به تشخيص دادگاه تعيين مي شود و در هيچ صورتي حضانت فرزند به پدرشوهرتان داده نمي شود . البته خاطرنشان مي كنم كه بحث حضانت و نگهداري طفل از بحث ولايت منفك و مستقل است و ولايت طفل با پدر و بعد از ان با جد پدري است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد