مشاوره حقوقی رایگان - اعـتیاد همسرم و خطای من

سلام خسته نباشید
من چهارساله ازدواج کردم و یک پسرم دارم, شوهرم قبلا اعتیادداشته, الان دوسه ماهه که ترک کرده, دست بزن داشته, و داره اخلاقش هم اصلا خوب نیست, خیلی گیرهای الکی میده, من در دوران اعتیاد همسرم خسته شده بودم و باکس دیگری تلفنی در ارتباط بودم, شوهرم از این موضوع خبردار شد, و من رو از همه نظر محدود کرد, من از کاری که کرده بودم واقعا پشیمون شدم,,و الان شوهرم تهدیم میکنه, اگه خواستی طلاق بگیری بگیر ولی بچه رو بهم نمیده, منم بدون بچم نمیتونم و بخاطر بچم دارم زندگی میکنم حالا از شما درخواست میکنم که راهنمایم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

حضانت بچه تا هفت سال با مادر است البته اگر صلاحیت اخلاقی و روانی مادر مورد تایید باشد در مورد شما هم صرف رابطه تلفنی و اینکه این موضوع قابل اثبات باشد به نظر نمی رسد تاثیری در حضانت شما داشته باشد.

وحید مرزبان

جناب آقای وحید مرزبان:

با سلام ابتدا متذکر میگردم که حضانت فرزند تا سن 7 سالگی در صورت صلاحیت اخلاقی و روانی زن با وی می باشد با توجه به اظهارتی که قید نموده اید مثل وجود رفتار نامشروع که سابقا داشته اید و مطلع شدن شوهرتان از این امر به عهده گرفتن حضانت فرزندتان کمی سخت می باشد اما به نظر بنده در صورتی که سن فرزند به 7 سال نرسیده باشد شما طرح دعوی حضانت با ارایه دادخواستی با همین موضوع به دادگاه خانواده بنمایید اما این مسایلی که رخ داده مثل روابط نامشروع را بیان ننمایید تا قاضی روند پرونده را پیگیری نماید.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی اینکه شوهر شما به اتهام رابطه نامشروع از شما شکایت بکند صرفنظر از نتیجه آن که بتونه اثبات کنه و یا نه؟ به موضوع طلاق و حق و حقوق شما ارتباطی نداشته و در صورت متارکه بین زوجین حضانت فرزند مشترک تا 7 سالگی با مادر و بعد از آن تا بلوغ بر عهده پدر خواهد بود.

یک وکیل

سلام " رابطه نامشروع غیر از زنا اعم از ارتباط تلفنی غیر اخلاقی بین زن و مرد نامحرم در صورت اثبات در دادگاه کیفری صالح ، جرم است و مجازات در پی دارد و مخصوصا برای زن شوهردار یا مرد متاهل ، ارتکاب این عمل قبح آن بیشتر است . به استناد ماده 1169 قانون مدنی و تبصره آن برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین (والدین) او جدا از یکدیگر زندگی می کنند مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است . بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف ، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه صالح می باشد .

یک وکیل

استعلام پیامک ها و ...فقط تا 6 ماه قابلیت پیگیری دارد و دادگاه به راحتی رابطه نامشروع را نمی پذیرد. به هر حال شما ا 7 سالگی حضانت فرزندتان را بعهده خواهید داشت و بعد از آن نیز با ارائه مدارک دال بر اعیاد گذشته همسرتان و وجود آثار روانی اعتیاد بعد از مصرف می وانید بعد از 7 سالگی نیز حضانت وی را عهده دار باشید

یک وکیل

پاسخ خود را اصلاح می نمایم: استعلام پیامک ها و ...فقط تا 6 ماه قابلیت پیگیری دارد و دادگاه به راحتی رابطه نامشروع را نمی پذیرد. به هر حال شما تا 7 سالگی حضانت فرزندتان را بعهده خواهید داشت و بعد از آن نیز با ارائه مدارک دال بر اعیاد گذشته همسرتان و وجود آثار روانی اعتیاد بعد از ترک می توانید بعد از 7 سالگی نیز حضانت وی را عهده دار باشید

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

پاسخ کامل رو همکاران ارائه نمودند

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با سلام کاربر محترم صرف نظر از اینکه همسر شما بتواند رابطه نامشروع شما را ثابت کند این موضوع هیچ ارتباطی به حق وحقوق شما ندارد در ضمن حضانت طفل تا پایان سن هفت سالگی با مادر می باشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حضانت طفل تا 7 سالگی بر عهده مادر و بعد از آن بر عهده پدر است
حال اگر شرایط روانی و جسمانی هر یک از زوجین و یا کج روی های اجتماعی ایشان حیات اجتماعی کوودک را با مخاطره همراه سازد حضانت و نگهداری به طرف مقابل داده می شود
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام بعیده که با داشتن رابطه پیامکی آن هم در گذشته از شما سلب حضانت بشه