باسلام اولا توصیه میشودبامشاوره اختلافتان حل کنیدولی شمامی توانیدبدون بخشش حق حقوقات خودنسبت به مطلقه نمودن خوداقدام نمایید
سلام ممنون از اینکه راهنمایی خوبتون ، استاد عزیز در سند وکالتنامه ،مهریه رو میزانش رو قید نکرده و حق حضانت بچه ها رو نیز مشخص نکردن فقط قید شده با حق مراجعه به هریک از دفاتر رسمی ثبت طلاق و به ثبت رسانیدن طلاق و وکالت در اجرای صیغه شرعی طلاق ولو کرارا و امضا ذیل و ظهرکلیه اوراق و مدارک و دادخواست و اسناد و ثبت در دفتر و با حق تعیین وکیل و عزل و نصب و کلا انتخابی با حق اسقاط نمودن تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی در مراحل دادرسی و انجام سایر تشریفات لازمه عمل و کالت . و همچنین حق عزل وکالت رو نیز از خودش سلب کرده حالابا این شرایط میتونم بچه هام رو بگیرم ؟و اموالی که تواین سالها با حقوق خودم تهیه کردم می تونم بردارم ؟
سلام،پیشنهاد می شودهمراه بامدارک حضورابایک وکیل مشورت نمایید
سلام شما میتونین بر اساس همون وکالت در طلاق اقدام کنین
خیلی ممنون از مشاوره و راهنمایی شما دوستان عزیز
باسلام با وکالتنانه طلاق خودتان میتوانید برای طلاق اقدام کنید. مهریه حق شماست و به هیچ عنوان نمیتواند از پرداخت ان سرباز زند باتوجه به شاغل بودن شما مطالبه احرت المثل ایام زندگی مشترک را نمایید فرزندان بنا به سن با پدر یا مادر خواهند بود تا 7سال نادر دختر 7تا9 سال مدر بعد خود دختر تصمیم میگیرد با چه کسی زندگی کند پدریا مادر پسر تا 7سال با مادر از 7تا 15 سال با پدر بعد از ان خودش تصمیم میگیرد با چه کسی زندگی کند. البته در این مدت های ذکر شده هریک از طرفین میتوانند عدم صلاحیت دیگری را اثبات و فرزند را پیش خودش ببرد.
تماس بگیرید اگر نیاز به مشاوره دارید زیرا سوالاتتان زیاد است
1.درخواست طلاق از طرف زوجه منوط به شرایطی است از جمله تحقق شروط دوازده گانه سند ناحیه لازم می باشد2.مهریه را می توانید مطالبه بفرمائید بچه های بالای هفت سال تحت حضانت پدر خواهند بود3....
شما با در دست داشتن وکالت در طلاق میتوانید بع یک وکیل دادگستری مراجعه کرده .اقدام نمائید. حضانت فرزندان مشترک تا سن 7 سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدرخواهد بود و بعداز سن بلوغ خودشان تصمیم می گیرند که کجا باشند. دز خصوص اموالی که در طول زندگی خریده اید هر کس مدعی مالکیت آنها باشد باید اثبات کند
باسلام، درصورت داشتن وکالت در طلاق بله، میتوانید اقدام نمایید ، مهریه رامیتوانید مطالبه کنید ودر مورد حضانت فرزندان بستگی به سن و جنسیت اولاد دارد، میتوانید با ارایه مدارک مدلل از ایشان تحت عنوان تهدید شکایت نمایید.
1-اری 2مهریه قابل مطالبه است مگر طور دیگری توافق شود حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد. 3قابل شکایت و پیگیری است و بدیهی است هر مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.