مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

با سلام، خواهرم یک فرزند دختر 3 ساله دارد، پرستار میباشد، همسرش بیکار، معتاد، کبوترباز، سابقه کیفری و جدیدا هم متوجه شده که زنی که دارای دو فرزند است را صیغه کرده است، البته به این مورد اشاره کنم که این آقا از پدرش یک زمین کشاورزی و یک خانه به ارث رسیده که درآمدی از آن دارد، اما خواهرم از حقوقش خرج خودش و دخترش را میدهد و کارت بانکیش بیشتر اوقات دست این آقاست، چند روز پیش هم دوباره از این آقا حسابی کتک خورده، نگرانیش اینه که دخترش رو هفت سالگی ازش بگیره و تا 9 سالگی که خود بچه انتخاب کنه رو نمیتونه تحمل کنه....نا گفته نماند حدود 1.5 سال پیش تا پای طلاق رفتند که این درخواست مشاوره داد و بعد از مشاوره متاسفانه خواهرم برگشت به این زندگی، اما بعد از چند ماه از حضور یک زن بو برده بود که چند وقتی است متوجه شده این آقا زن گرفته، خود این آقا میگه زمانی که نبودی و میخواستیم طلاق بگیریم اینو صیغه کردم که در واقع بازم با فریب و دروغ این زندگی رو شروع کرده...در ضمن همه مواردی که در مورد این آقا ذکر شد در ابتدای آشنایی ازدواج مطرح نکرده بود ...
میخوام بدونم راهی است حضانت فرزند را به طور کامل بگیره؟مادر استخدام میباشد و از نظر تامین مالی مشکلی ندارد کماینکه الان هم خودش دغدغه مسائل تربیتی فرزندش را دارد، ممنون میشم که راهنمایی کمید، با سپاس فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
در صورت تشخیص دادگاه بر عدم کفایت پدر ولو اینکه فرزند به 7 سالگی هم رسیده باشد حضانت با مادر خواهد بود
در خصوص مبحث متارکه هم می شود این اقدام را با عنایت به مواد قانون مدنی در باب خانواده را تسریع نمود
در هر حال نگران نباشید

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام چنانچه بعداز هفت سالگی دختر وجدانی یا طلاق از همسر بتوانید در محاکم ثابت کنید پدرش اعتیاد یا مشکلات اخلاق ورفتار دارد از ایشان سلب صلاحیت حضانت خواهد شد.

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

با سلام قانونگذار حضانت فرزندان مشترک را تا هفت سالگی به مادر سپرده و پس از آن بر عهده پدری است که سو رفتار او در زندگی فرزند اثر نگذارد در فرض سوال شما اعتیاد و بیکاری و تاتوانی شوهر در اداره زندگی دلیلی موجه در کسب حضانت مادر می باشد باطرح دعوی دقیق و دفاعیات موثر و ..قطعا میتوان به نتیجه رسید

یک وکیل

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر می باشد بعد از این مدت می توانید با مراجع به محکمه و اثبات عدم صلاحیت پدر برای حضانت فرزند اقدام نمایید .

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام ظاهرا به لحاظ قانونی راهی ندارد مگر اینکه از طریق دادگاه با اثبات اعتیاد صلاحیت پدر در مورد حضانت سلب شود.راه دیگر توافق زوجین در مورد حضانت است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چنانچه مستندا شرایط بدزوج اثبات بشه وتوانایی مالی جهت پرداخت هزینه بچه رونداشته باشه بلاشک صلاحیت حضانت از بچه خصوصاودختر هم که باشه ردمیشه ومادر صالح به حضانت تشخیص داده میشه البته اگر شرایط پیش گفته ی شمارو داشته باشه

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. با اثبات عدم صلاحیت پدر حضانت از ایشان سلب می‌شود