مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

باسلام و تشکر.
سوالم اینه که شما وکلای محترم سابقه گرفتن حضانت کامل فرزند به نفع مادر به دلیل عسر و حجر روحی و نه جسمی رو داشتید یا خیر؟ میخام بدونم اساسا چقدر اثبات این ممکنه؟
همسر من در دوران مجردیش چندین پرونده تو دادگاه داره بخاطر ضرب و شتم و ازار و اذیت و شلاق هم خورده. مشکل من اما ازارهای بی حد روحی و روانی و بدزبانی اونه. نفقه یا هیچچچچی نمیخام فقط حضانت کامل دختر دوساله م نه فقط تا هفت سالگی. ممنون میشم جواب دقیقی از شما دریافت کنم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله اگر فرزندتان در کنار پدر در عسر و حرج تنگنا باشد و مورد ضرب وشتم قرار میگیرد حتما دادخواست حضانت بزنید به علت عدم صلاحیت پدر

پرسشگر :

ممنون از وقتی که میزارید.
مساله همینه که ضرب و شتمی در کار نیست اما اونقدر ازار روحی بالاست که اندازه نداره و ادم راضیه کتک بخوره ولی صدای این ادمو نشنوه

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
حضانت دختر تا 7 سالگی با مادر است و دادگاه فعلا تا اونموقع را به شما حضانت میده . و برای سلب حضانت 7 سال تا 9 سالگی که با پدر است الان دادگاه نظر نمیدهد تا بعد از هفت ساله شدنش که اونموقع میتونید دادخواست سلب حضانت بدهید تا دادگاه بررسی کنه .

یک وکیل

حضانت فرزند طبق قانون تا هفت سالگی با مادر هست مگر اینکه صلاحیت پدر جهت حضانت سلب گردد که در این صورت تا سن بلوغ یعنی 9 سالگی با مادر خواهد بود . پس از 9 سالگی دختر آزاد است که پیش شما زندگی کند یاپیش پدرش . اگر تمایل دارید حاضرم وکالت شما را برعهده بگیرم . ضمنا در صورت عدم امکان ادامه زندگی باید نقض یکی از شرایط ضمن عقد ازدواج را ثابت کنید تا بتوانید طلاق بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

احراز یا عدم احراز صلاحیت شوهر شما با نطر دادگاه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد