مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام، من صیغه دائم هستم اما ثبت نکردیم و یک پسر 2 سال و 6 ماهه دارم که الان در حال حاضر شوهرم زندان است و جرم مواد مخدر و تیراندازی و خیلی پرونده های دیگری داره ایا من میتونم حضانت دائم پسرم رو بگیرم، با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تاهفت سالگی بامادروبعدباپدراست مگراینکه مصلحت طفل براین باشدکه حضانت بامادرباشدویااینکه تربیت اخلاقی یاصحت جسمانی طفل درخطرباشد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام فعلا تا 7 سالگی حضانت را به شما میدهند پس از آن عدم صلاحیت شوهر را باید اثبات کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله میتوانید به علت عدم صلاحیت

یک وکیل

بستگی به داشتن شناسنامه برای فرزند دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد