مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

فرزند دختری که 10 سال دارد و پس طلاق طبق رای دادگاه حضانتش بعهده مادر است ؛ ایا پدر میتواند با توجه به ازدواج دایم مادر فرزند دختر خود را از مادرش بگیرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به تشخیص خود بچه و تصمیم دادگاه دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خیر .حضانت دختر برای والدین تا سن 9 سالگی است و پس از آن با رسیدن به سن رشد دختر خود انتخاب میکند که نزد پدر یا مادر بماند .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تابلوغ است اگر به حدبلوغ رسیده باشد از تحت حضانت خارج است ومیتواند باهرکسی که مایل است زندگی کند

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
ازدواج مادر باعث سلب حضانت میشود ولیکن چنانچه دختر شما زندگی با شما را انتخاب کند مشکلی نخواهد بود .