مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

با سلام
مالکی دارای ویلا و یک قطعه زمین بوده که ویلا دارای سند به متراژ 2500 متر مربع و زمین فاقد سند دارای 2100 متر مربع.
ابتدا به علت هایی مختلف عقب نشینی و واگذاری به همسایه کناری از زمین ویلای سند دار 1600 متر مربع را به قیمت 600 میلیون بفروش رسانده و تعهد می نماید که سند را تک برگ به متراژ 1600 متر تحویل خریدار نماید و ملک دا با وضع موجود تحویل خریدار می دهد.
اما در زمان انتقال سند2500 متر را تفکیکی تک برگ به متراژ 1600 ننموده و کل سند را با وکالت به نام خریدار پشت نویسی نموده تا خریدار خود اقدام به سند 1600 متر اقدام نماید اما خریدار همان مبایعه نامه را پشت نویسی نموده و به شخص ثالث واگذار می نماید و او هم کل 2500 متر را بنام خود سند زده است.
فروشنده از زمین کنار ویلا به خریداران دیگر بفروش می رساند اینجانب 500 متر مربع از زمین جنب ویلا خریداری نموده و با اخذ پروانه ساخت شروع به ساخت نموده و در این مدت آب و برق را از خریدار ویلا تامین نموده ام،
حال پس از تکمیل مالک ویلا دادخواست داده و تقاضای قلع و قمع 300 متر از زمین کرده و 70 متر هم تصرف کرده دادگاه با اعزام کارشناس نمود و برابر سند 2500 متر حدود 270 متر از زمین فروخته شده به من را در سند ثبتی تشخیص داده و حکم به تصرف عدوانی من صادر کرده است.
لذا من هم شکایت فروش مال غیر مالک رو مطرح کرده که دادگاه کیفری حکم بر محکومیت وی صادر نموده لذا در اعتراض وی به دادگاه تجدید نظر حکم اناطه صادر شده و وی دادخواستی برعلیه مالکان و دیگر ایادی داده و قبل از صدور حکم مالک فوت کرده خلاصه این وسط ما گیر کردیم.
لذا با توجه به اینکه حکم من اناطه صادر شده و حکم شاکی بر علیه من تصرف عدوانی می باشد آیا می شود ملکی از مالک که فوت نموده بازداشت کنم که این همه هزینه بر باد نره؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی به توضیحات بیستری نیاز هست بهتر است با وکلا تماس بگیرید