مشاوره حقوقی رایگان - امکان تنظیم وکالتنامه

با سلام
پدر بنده در سال 1385 نسبت به خرید منزل مسکونی به صورت وکالتی از شخصی نموده است. پس از فوت پدر و ابطال وکالتنامه شخص فروشنده حاضر به زدن وکالت به نام وراث یا نماینده آنها نمی شود. چه اقدام قانونی در حال حاضر متصور می باشد. توضیح اینکه با توجه به اینکه منزل به نام پدر نبوده است انحصار وراثت برای اموال زیر 50 میلیون تومان صادر گردیده است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولدباید برید گواهی انحصار ورثه را اصلاح کنید بعد دادحواست انتقال سند به طرفیت فروشنده بدهید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست درصورت داشتن دلیل دادخواست اثبات و احراز وقوع بیع و تنظیم سند رسمی دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قولنامه دارید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی انحصار ورثه را اصلاح کنید بعد دادحواست انتقال سند به طرفیت فروشنده بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما اول بفرمااید پدرتان قرارداد داشته یا خیر؟
جهت مشاوره نیز می توانید با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مبایعه نامه داشته باشید باید دادخواست الزام به تنظیم
سند رسمی را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی مدارک می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تنظیم سند مطرح نمایید گواهی انحصار وراثت را اصلاح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به استناد مدارک اثبات کننده بیع، دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث تنظیم شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به نامحدود نمودن انحصار وراثت اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این زمین نیز در تقسیم ترکه آورده باشید میتوانید به نمایندگی از وراث نسبت به تنظیم وکالتنامه فروش اقدام نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید