مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام عرض ادب
ببخشید ما میخوام یک زمین ویلایی بگیریم روستایی هست و یک طرف زمین آزادراه هست بستان آباد زنجان مالک زمین میگه حریم آزادراه میتونید فنس بکشید درخت بکارید و بعد حریم میتونید دیوار کار کنید و ویلا بسازید یا حریم آزادراه مال مالک هست میتونه بفروشه و ما درخت بکاریم
ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در طرح تفصیلی صهری نباشد بله . ابتدا از شهرداری استعلام بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر حریم جاده را وزارت راه قبلا از اون آقا خریده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر حریم قابل نقل وانتقال نیست وهرگونه اقدامی باید با مجوز باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

حریم قابل نقل و انتقال مالکانه نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اشتباه میگوید حریم جاده قابل تصرف نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا اگر حریم آزاد راه درختکاری بشه یا کشاورزی بشه مشکلی پیش نمیاد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حریم قابل انتقال نمی باشد تمام موارد نیاز به مجوز دارد