مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

باسلام و عرض ادب....بنده یک قطعه زمین خریداری کردم و مبایعه نامه رو خودم نوشتم و دوتا شاهد هم امضا کرده . چون زمین سند ندارد و وکالت هم نمی خورد اگر مهر بنگاه پای مبایعه نامه نباشه موردی داره ؟؟ اگر فردا روزی ب مشکل حقوقی بخورم باید حتما مهر دفتر املاک باشد یا ن ؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر چه خودتان تنظیم نمایید چه در بنگاه هردو سند عادی و از ارزش یکسانی برخوردار می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر قرادادی که بین دونفر تنظیم شود و دو شاهد داشته باشد بین انها معتبر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهر املاک لازم نیست
اگر خریدار و فروشنده و مورد معامله و ثمن معامله در قرارداد قید شده باشد معامله صحیح است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه که به مفاد مبایعه نامه اعتبار می بخشد امضای طرفین و شهود خواهد بود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. نیازی به مهر املاک نیست. مبایعه نامه و 2 شاهد کافی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است باشد اما اگر شاهد دارید مانعی ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر قرادادی که بین دونفر تنظیم شود و دو شاهد داشته باشد بین انها معتبر است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر ملک سند رسمی ندارد و انتقال سند صورت نمیگیرد صرف مبایعه نامه با امصا دو شاهد معامله را اثبات میکند نگران نباشید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام به موجب ماده 10 قانون مدنی هر نوع قراردادی میان اشخاص معتبر است و نیازی به مهر مشاور املاک ندارد و شهود از لحاظ قانونی اعتبار بیشتری دارند.