مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک در رهن بانک

سلام با عرض تبریک سال نو.
من یک واحد آپارتمان 2 سال پیش خریداری کردم. با توجه به اینکه من و همسرم از تسهیلات بانک مسکن استفاده کرده بودیم مجبور شدیم 3 دنگ را به نام خواهرم بزنیم تا بتونیم از تسهیلات اون استفاده کنیم. تمامی اقساط را خودمان پرداخت کردیم ، همون ابتدا از خواهرم یک وکالت فروش 3 دنگ گرفتیم و هم یک مبایعه نامه مبنی بر فروش 3 دنگ به من با خواهرم تنظیم کردیم و از همسر و دو فرزندش به عنوان شهود امضا گرفتیم. سوال من اینه که خدای نکرده در صورت فوت خواهرم آیا فرزندان ایشون می تونن ادعای 3 دنگ از خانه داشته باشن؟ آیا با توجه در رهن بودن آپارتمان، مبایعه نامه ما سندیت قانونی داره؟ ( ضمن اینکه در مبایعه نامه مطلبی راجع به رهن ملک در نزد بانک ننوشتیم ) در نهایت اینکه دغدغه ما این هست که در صورت ادعای فرزندان ایشون مبایعه نامه فی مابین ما باطل می شه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی باعنایت به فرمایشات جنابعالی و تنظیم مبایعنامه خیر از جانب فرزندان ایشان امکان ابطال نمی باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. مبایعه نامه باطل نمیشود.
اگر یک اقرارنامه رسمی از خواهراتان مبنی بر تعلق 3 دانگ ملک به شما بگیرید و اینکه خواهرتان هیچ ادعایی نسبت به ملک
ندارد . محکم کاری در حد بالا صورت گرفته است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مبایعه نامه معتبر است و در صورت فوت طبق مبایعه نامه می توانید علیه وراث وی طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت ادعای خواهر ، مبایعه‌نامه عادی قابل استناد است ولی باید در مرجع قضایی مبایعه‌نامه عادی احراز و اثبات گردد و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

بله فرزندان می تونن ادعا نمایند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است سریعا وام را از خواهرتان به نام خود منتقل کنید در هرصورت سند ایشان و بانک رسمی است و سند شما عادی و قابل انکار و تردید و جعل است ......

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مبایعه نامه باطل نمی شود و معتبر است و شما باید علیه وراث طرح دعوی مناسب نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال شما برای آینده است و بستگی به ادعای وراث احتمالی در آینده دارد .
آن چه که در حال حاضر انجام شده است، معامله شما با توجه به این که ملک در رهن بانک و بازداشت است، صحیح و قانونی نمی باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون مبایعه نامه دارید مشکلی نیست انشالله که عمر خواهرتان طولانی باد.
به محض تسویه وام با وکالتنامه انتقال دهید و اگر دارید کل وام را الان تسویه کنید و سند را بنام خودتان بزنید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، مشکلی پیش نمیاد ، قرارداد شما به قوت خود باقی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اقرارنامه رسمی تنظیم شود که هیچ گونه مالکیت وادعایی نسبت به سه دانگ ندارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

مبایعه نامه شما دارای اعتبار هستش و مشکلی پیش نمیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛؛

زمانی که ملکی در رهن بانک است مالک نمی‎تواند به طور رسمی و محضری سند را به نام شخص دیگری منتقل کند. انتقال ملک به شخص دیگری فقط از طریق انعقاد مبایعه‌نامه در بنگاه‌های ملکی امکان‌پذیر است و می‌توان نقل و انتقال سند را به زمان تسویه تسهیلات توسط اولین گیرنده تسهیلات‌ موکول کرد.

راه دیگر این است که طبق مقررات رسمی، خریدار جدید به جای مالک قبلی پرداخت اقساط را بر عهده بگیرد. در این صورت علاوه بر اینکه سند ملک به نام وی منتقل می‌شود، ادامه بازپرداخت تسهیلات نیز بر عهده او قرار خواهد گرفت.

بهترین و عاقلانه‌ترین راه معامله ملکی که سند آن در رهن بانک قرار دارد، فک رهن از طریق تسویه بدهی است.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

مبایعه نامه ای که به صورت قانونی و صحیح تنظیم شده باشه ، صحیح است و توسط فرزندان خواهرتون یا هیچ شخص دیگه ای قابل ابطال یا فسخ نیست ولی جهت محکم کاری بهتره که در زمان حیات خواهرتون برید و ملک رو در سند رسمی به نام خودتون کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
خیر مبایعه نامه معتبر است و در صورت فوت طبق مبایعه نامه می توانید علیه وراث وی طرح دعوی کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر امکان ابطال ندارد و مبایعه نامه شما معتبر است