مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن زمین داخل حریم آزادراه به فروشنده

با سلام من یک قطعه زمین کشاورزی سال گذشته از شخصی خریداری نموده با مبایعه نامه دستی اما الان بعد یکسال متوجه شدم این زمین در حریم فضای سبز آزاد راه قرار دارد به فروشنده مراجعه کردم بابت پی دادن زمین گرفتن پول میگوید من بی اطلاع هستم و ربطی به ایشان ندارد آیا من میتوانم از طریق شکایت با چه عنوانی زمین را پس دهم و پولم را پس بگیرم یا اصلا کاری نیتوانم انجام دهم.
مرسی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید