مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی که میگن نخریدی

سلام، بنده زمینی چند سال پیش با مبایعه نامه و کروکی پیوست دار و سند رسمی انتقال سهم داده، و حتی تحقیقات محلی با متراژ معین و تعهد نامه محضری از فروشندگان، گواهی حصر وراثت خریدم، اکنون سه سال است شکایت میکنم رد دعوی دادند و می‌گویند تو زمین نخریدی، ارث خودشان است، تلکیف من چیست؟ سند و مبایعه نامه ام را چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است ⚖⚖

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک مالکیت و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر به توان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید سند و مبایعه‌نامه شما بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مبایعه نامه می توانید طرح دعوا کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه مشاوره به این طریق نمی تواند در جها ایفای حقوق به شما کمک کند درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی قرارداد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که اسناد و مدارک مربوطه شما‌ مورد مداقه قرار گیرد.