مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین با سند و آمدن قولنامه

زمینی مشاعی خریدم با سند تکبرگ 147 سه سال در تصرف من هست قبل از خرید برای انتقال سند از همه ارگان ها استعلام گرفتم از جمله دهیاری و شورا حالا شخصی پیدا شده که میگه من 14 سال پیش با پدر وراث که زمین را به شما فروختند قولنامه داشته که این زمین را خریده حالا شکایت کرده با توجه به این موضوع که من هم زمین را تصرف کردم هم سند دارم هم دهیاری تایید کرده چه اتفاقی میوفته؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بستگی به نظر کارشناس و مبایعه نامه قبل از شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی باید جزییات مبایعه‌نامه بررسی گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت اثبات مالکیت و صحت مبایعنامه مزبور امکان ابطال سند شما می باشد بنابراین توصیه می گردد حدالمقدور وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مبایعه نامه مذبور باید برسی گردد لیکن بنظر می توانید معامله را باطل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه معامله نامبرده به درستی انجام شده در این صورت معامله شما به جهت فروش مال غیر باطل است.
شما فعلا باید ملک را در تصرف داشته باشید تا تکلیف پرونده مدعی با خریدار و شما مشخص بشه اگر در دادگاه ثابت شد معامله آنها به درستی و قانونی انجام شده در این صورت به ناچار باید ملک را تحویل مالک دهید و در این صورت سند نیز ابطال می شود.
اگر فروش مال غیر در دادگاه ثابت شد شما نیز می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر اصالت مبایعه نامه و تنظیم ان در ان تاریخ اثبات شود کلیه نقل و انتقالات و اسناد باطل خواهد شد