مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول قرضی

با سلام
حدود یک ماه پیش یکی از دوستان مبلغ 40 میلیون تومان بعنوان قرض از بنده گرفته است که از طریق پیام واتس اپ شماره شبا رو ارسال کردند و در ادامه نوشتند بخدا زود برمیگردونم . فردای آن روز مبلغ مذکور را به شماره شبای اعلام شده واریز نمودم که طی صحبتهای فی‌مابین قرار بود چند روزه پول رو برگردونن.
اما متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی جهت پرداخت انجام ندادند.در حال حاضر با پیام داخل واتس اپ و فیش واریزی ساتنا چه اقدامی میتوان کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید دادخواست مطالبه وجه مورد قرض ، را اقامه نمایید و به پیام ها و فیش پرداخت بانکی استناد نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود ابتدا اظهارنامه رسمی به ایشان ارسال و درخواست مطالبه و اجرا نمایید سپس با ابلاغ اظهارنامه و پیام های واتساپ و فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه را علیه وی مطرح نمایید