مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول قرضی

با سلام و احترام
من مبلغ 5 میلیون تومان پارسال به یک نفر قرض دادم که الان بعد از گذشت یک سال پولمو نمیده و میگه بابت پول پیش خونم گرفتم و هروقت از اینجا خواستم پاشم میتونم بهت بدم من از طریقی باید اقدام کنم که بتونم پولمو ازش بگیرم هیچ مدرکی هم به جز فیش واریز کارت به کارت ندارم.

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سوالتان تکراری است
دادخواست مطالبه وجه بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحت شرایطی امکانپذیر هست برای بررسی بیشتر و پاسخ مفصل تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید