مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن قرضی که دادم

سلام خسته نباشین
وقتی دانشجو بودم به یکی از دوستام 6/783/000  تومن خرد خرد کمک کردم که لیست همه کمک هام با مبلغش هست و الان 7 سال از اون ماجرا میگذره و چون اون مشهد و من تهران از طریق پیج اینستا دوباره تونستم پیداش کنم ولی همچنان میگه پول ندارم و هر وقت برم سر کار پولت و میدم و الان فقط یه شماره تلفن ازش دارم با پیام هایی که این مدت داده و قبول داره که این مبلغ و باید بهم بده
الان میخوام بدونم من میتونم شکایت کنم ازش یا نه؟و اگر شکایت کنم مبلغ قرضش به تاریخ روز حساب میشه یا همون مقدار اولیه هست ؟
الان چه مدارکی باید ازش بگیرم که برای اثبات حرفم به مشکل بر نخوردم؟
اون خانم مشهده و من تهران زندگی میکنم و برای این شکایت نیازی هست وکیل بگیرم یا نه و باید مشهد شکایت کنم یا تهران ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
می‌توان دادخواست داد
به روز محاسبه نمی‌شود
سریعا‌اظهارنامه‌ ارسال اگر افاقه ننمود دادخواست دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام وکیل بگیرین نیاز هست محل اقامت خوانده مطالبه وجه کنید مشهد
سیدمسعودحیدری وکیل

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست مطالبه وجه بدید در مشهد رسیدگی میشود اگر پیامک دارید و شش ماه از تاریخ پیامک نگذشته و طرف در پیامک بصراحت پذیرفته که بدهکار است مدرک خوبیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما اگر شکایت نمایید با توجه به اینکه مبلغ خود را در گذشته به صورت رسمی مطالبه نکرده‌اید فقط می‌توانید همین مبلغ را دریافت کنید اما بهتر است برای ایشان یک اظهارنامه ارسال کنید تا بعداً اگر پول خود را دریافت کردید بتوانید از تاریخ زمان اظهارنامه خسارت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید اظهارنامه ارسال کنید ، دادگاه مشهد

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با این اوصاف دادگاه صالح دادگاه اقامت خوانده یعنی مشهد هست و مبلغ مورد مطالبه از تاریخ تقدیم دادخواست به نرخ روز محاسبه میشه چون سابق بر این شما مطالبه نکردید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت تاخیر تادیه از زمان ارسال اظهارنامه یا ثبت دادخواست محاسبه خواهد شد و با عنایت به اینکه هیچ کدام از این اقدامات را انجام نداده‌اید همان مبلغ 7 سال پیش را دریافت خواهید کرد. دادگاه صالح جهت رسیدگی به طرح دعوای احتمالی مشهد خواهد بود. ابتدا توصیه می‌شود در اسرع وقت نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام کنید و متذکر شوید در صورت عدم عودت مبالغ، طرح دعوی خواهد شد. اگر این اظهارنامه نتیجه‌بخش نبود دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی
به روز
همان پیامک‌ها بعلاوه گواهی بانک که به حسابش واریز کردی
باید به دادگاه مشهد دادخواست بدی