مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول قرضی

باسلام
من درسال 1392مبلغ2میلیون تومان قرض دادم وگفت درسال1393پس میدهم اما الان 1402گفته میخوام پول رابدهم همان 2میلیون را میخواستم بدانم ازسال 1393تا امروز چقدر باید ایشان پرداخت کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر دادخواست مطالبه وجه بدهید همان مبلغ دو میلیون تومان را می توانید مطالبه کنید که خسارت تاخیر نیز از تاریخ دادخواست محاسبه می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه وجه با احتساب خسارت تاخیر درگیری روزانه دهید از تاریخ پرداخت قرض لغایت اجرای حکم

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اگر رسید عادی هست از تاریخ مطالبه که زمان تقدیم دادخواست هست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد
وگرنه اگر سند تجاری نباشد طرح دعوا شود از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه قابل دریافت است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر اظهارنامه زده بودید خسارت تعرق میگرفت ولی الان از هر زمان که دادخواست بدید تا زمان اجرا خسارت تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره سوالات غیرحقوقی است‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اظهارنامه برای ایشان همان موقع فرستادید که این کاهش قیمت پول در این سال ها محاسبه میشه در غیر این صورت خیر محاسبه نمی‌شود

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.اگراظهارنامه برای وی فرستاده ومطالبه ی مبلغ راکرده باشیدازآن تاریخ خسارت تاخیرتادیه تعلق می گیرد والا فقط همان دومیلیون تومان رامیتوانیداخذکنید.بهتراست توافق کنید