مشاوره حقوقی رایگان - دادن پول قرضی

سلام بنده طی 5 سال مبلغ صد میلیون بصورت دستی دادم طی این چند سال و ازش سفته و دست نوشته دارم و الان ایشان از من به جرم اخاذی شکایت کرد که موضوع شکایت این بود ک قرار بوده ک وامی بنده برایش جور کنم که انجام ندادم و سفته ها رو بهش بر نگردانده.. و اینکه سفتها رو امانی دادم ..در صورتی ک چنین چیزی نبوده.فقط الان پولی ک دستی دادم بهش رو چطوری اثبات کنم .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه باید تنظیم کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بتوانید اثبات کنید که چک امانی بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با شهادت شهود میتوانید ادعای خود را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطلقا جرم اخاذی نمیباشد
زیرا طبق قانون برای تحقق جرم اخاذی ، شرایط خاصی لازم است که در مورد شما ، شرایط جرم
اخاذی محقق نشده است
ولی ممکن است جرم کلاهبرداری یا .... باشد

و اگر شما از بابت پرداخت از ایشان ، رسید داشته باشید یا
پرینت بانکی یا شاهد داشته باشید شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام معمولاً این مبالغ از طریق بانک انتقال داده میشود لذا میتوانیم پرینت بانکی خود را تقدیم دادگاه کنید یا اینکه به وسیله شهود رسید عادی یا رسمی واریز وجه خود را ثابت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه فیش بانکی ادامه ای خود را ثابت کنید یا اینکه اگر رسید بانکی ندارید شاهد معرفی کنید.
اگر ادعا کنید کلا پول نقد داده اید دادگاه به راحتی ادعای شما را نمی پذیرد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود می توانید پرداخت را اثبات نمایید هرگونه پیامهای رد وبدل شده نیز قابل استناد می باشد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ابتدا اظهارنامه بدهیدوسپس درصورت عدن پاسخ دادخواست مطالبه وجه بدهید البته درصورتی که سند ومدرک ودلیل قانونی همچون رسید یادست نوشته که به امضا ایشان رسیده یا شهادت شاهد داشته باشی.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با استناد به پیامک های رد و بدل شده بین شما و اخذ شاهد میتوانید طلب خود را به اثبات برسانید
و السلام

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم موضوعات طرح شده در سوال شما نیاز به بررسی بیشتری دارد می تواند از جنبه حقوقی یا جنبه کیفری مانند امانت خیانت در امانت و یا خدمت شما عرض کنم که کلاهبرداری و سایر موارد امکان پذیر باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب اگر پولی به شخصی قرض داده اید و رسید دارید دادخواست مطالبه وجه را بزنید