مشاوره حقوقی رایگان - در طول ماه و سال پوشاک و خرجی همسرم فرزندم دادم الان میگه ندادی

من هفت سال ازدواج کردم و دو فرزند دارم و در این هفت سال خرج همسرم و بچه هام داده ام از جمله هزینه پوشاک همسرم و بچه هام و همچنین خرجی ماهیانه ماه به ماه هزینه میکردم یعنی برا ی خوراکی و غیر و همچنین برای منزل وسایل منزل خریدم برای دخترانم هردوی انها گوشواره طلا و برای یکی از انها دوچرخه و اینکه برای منزل مسکونیم که تازه ساز بوده و از مادرم بهم رسیده بود انشعاب برق واب و کلید وپریز وکابل و لوله اب خریده ام و غیره ودور تا دور حیاطم دیوار کشیدم و کارهای دیگه انجام داده ام و اینکه فرزندم فرستادم مهدکودک و اینکه فرزندم فرستادم پیش دبستانی و اینها همه هزینه هست حالا همسرم شکایت نفقه کرده چه باید بکنم و خانم فرزندان را سوزارین کرده و هزینه بیمارستان بوده و همین هزینه های سونگرافی متعدد همسرم قبل از زایمان بوده است

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

جهت پرداختی های که داشتین مدارک و مستندات خود را در دادگاه ارایه بدین موثر آست مثلا خرید لوازم برای بچه ها و گواهی پرداخت هزینه مهد یا هر هزینه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدارک و مستندات خود را در دادگاه ارایه بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات خود را در دادگاه ارایه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک و مستتدات خود را به دادکاه ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون زندگی زیر یک سقف داشته اید مطالبه نفقه گذشته باید مردود اعلام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

مدارک و مستندات خود را در دادگاه ارایه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت پرداختی های که داشتین مدارک و مستندات خود را در دادگاه ارایه بدین موثر آست مثلا خرید لوازم برای بچه ها و گواهی پرداخت هزینه مهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید یک لایحه محکم و دقیق تنظیم و به دادگاه ارائه بدهید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کلیه پرداختیهای خود را مستند به دادگاه ارائه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به دلیل طولانی بودن جواب سوال شما بهتر است از طریق مشاوره تلفنی داد را با بنده تماس بگیرید