مشاوره حقوقی رایگان - تعدی و تفریط در ملک تجاری

با سلام اینجانب دو باب مغازه که بوسیله خود مالک دیواری بین دو مغازه احداث شده و در کنار آن ساختمان پایان کار هم ندارد ؛ اجاره کرده ام و در متن قرارداد هم تغییرات و تخریب را به عهده مستاجر ذکر کرده ایم ... آیا مالک به بهانه تخریب دیوار بین دو باب مغازه می تواند از حق تعدی و تفریط استفاده کند و حکم تخلیه را بگیرد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است برای ارائه پاسخ
، باید مفاد قرارداد را بررسی کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله ممکن است برای ارائه پاسخ ، باید مفاد قرارداد را بررسی کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله ممکن است برای ارائه پاسخ ، باید مفاد قرارداد را بررسی کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است برای ارائه پاسخ ، باید مفاد قرارداد را بررسی کرد