مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام.
در زمان کرونا با فشار صاحب خانه مبنی بر خالی کردن منزل اقدام به پیگیری و دنبال خانه بودیم.متاسفانه در حین گشتن برای خانه همسرم کرونا گرفت و فوت کرد.
با توجه به این موضوع صاحب خانه با اطلاع از مصیبت وارد شده مدام تماس میگیرد که یا خالی میکنی یا حکم تخلیه میگیرم.
آیا میتوانم در صورت شکایت صاحب خانه در جلسه دادرسی با توجه به فشار صاحب خانه و فوت همسرم دفاع کنم؟
از لحاظ روحی واقعا تحت فشار هستیم.ممنون از شما

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام طبق مصوبه ستاد کرونا قراردتون تمدید میشه مگر در شرایط خاصی که قانون مقرر کرده ایشون دادخواست تخلیه باید بده و دفاع کنه و دلایل محکم بیاره(از جمله فروش ملک با سند رسمی یا ازدواج فرزند پسرش با سند ازدواج و.. ) وخیلی سخت دستور تخلیه صادر میشه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
طبق مصوبه ستاد کرونا قراردادتون تمدید میشه و اجازه افزایش تا 25درصد اجاره دارد مگر اینکه بتواند اثبات کند که استفاده شخصی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان نمی تواند تخلیه بگیرید.خدا همسرتان را نیز رحمت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط درخواست تخلیه موجر ومالک نداسته باشد حکم تخلیه صورت نخواهد گرفت وشما هم میتوانید با استناد به موضوع کرونا درخواست تمدید بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ضمن ابراز همدردی و تالم،طبق مصوبه کرونا قرارداتان تمدید می شود مگر شرایط خیلی خاص.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به شورای حل اختلاف دارد دیده شده گاهاً تخلیه صادر می شود و در مواردی بنا به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا دستور تخلیه نمی کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان نمیتواند بدون دالشتن شرایط خاص شما را وادار به تخلیه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله طبق مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره با افزایش 20 یا 25 درصد
اجاره بها ، به صورت خود به خود و بدون تنظیم قرارداد تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق مصوبه 72 کرونا از حق خود دفاع کنید