مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد مستاجر

قرارداد مستاجرم 2.7.99 تمام شده. دیگه برای عقد قرارداد جدید قولنامه ای ننوشتیم. الان میگم بلند شو میگه ستاد ملی کرونا میگه خودکار تمدید میشه یکسال. گفتم تو یکسال و یک ماه بدون قرارداد نشستی. چطور میتوانم بلندش کنم. ملکم را میخواهم بفروشم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید نیاز به سکونت خود در انجا را اثبات کنیداستناد به فروش به تنهایی برای دادگاه قابل قبول نیست باید مبایعنامه ارایه بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما نیاز شخصی را به اثبات برسانید تا ایشان از مصوبه کرونا استفاده نکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به نیاز شخصی استناد نمایید یا سایر شرایط را داشته باشید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات نیاز شخصی و یا فروش می توانید دستور تخلیه اخذ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید نیاز شخصی خود یا افراد تحت تکفل خود را به اثبات برسانید.