مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر پس از اتمام قرارداد

با سلام، یک ماه قبل از اتمام قرارداد، به مستاجر قیمت اجاره جدید اطلاع رسانی شد و مستاجر به مالک اطلاع داد که می خواهد قرارداد را تمدید کند، 10 روز مانده به اتمام قرارداد، مستاجر به مالک اطلاع رسانی کرد که از عهده مبلغ جدید برنمی آید و نمیخواهد قرارداد را تمدید کند؛ سپس مستاجر ادعا میکند یکی از اقوامش فوت شده وبه مدت یک ماه به شهرستان می رود و تا 20 روز پس از تمام شدن قرارداد، همچنان مستاجر در شهرستان است و پسرش در منزل سکونت میکند. با توجه به اینکه 20 روز از تمام شدن قرارداد می گذرد، مستاجر در این 20 روز، اجازه بازدید ملک توسط املاکی ها را نداده است و ادعا میکند میخواهد همچنان در ملک بنشیند درحالیکه قرارداد جدیدی نبسته است. مالک چگونه میتواند مستاجر را از ملک بیرون کند؟ مبلغ اجاره قبلی 2 ملیون بوده است و مبلغ اجاره جدید که توسط املاکی ها قیمت گذاری شده است 5 میلیون می باشد. با توجه به اینکه در زمان کرونا هیچ دستور تخلیه ای برای مستاجرها صادر نمیشود و مستاجر تمایل به ترک ملک را ندارد، چگونه میتوان دستور تخلیه گرفت؟ مستاجر تلفن را قطع میکند و پاسخگوی مالک نیست. آیا بر اساس قوانین در زمان کرونا، مبلغ اجاره باید 20 درصد نسبت به سال قبل افزایش یابد و نمیتواند 5 ملیون شود؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد را تمدید نمی‌کند و اجاره پرداخت نکرده میتوانید درخواست تخلیه فوری بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بیست درصد افزایش می یابد مگر با قیمت بالاتر توافق شود.