مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره ملک فروخته شده در کرونا

با سلام
قرارداد اجاره بنده دو هفته دیگه پایان میرسه و طبق توافق حضوری با مالک قرار بر تمدید اجاره گذاشته شد. 2 روز پیش خودشون اعلام کردن که این هفته برای تمدید هماهنگ کنیم ولی امروز یهو گفتن امکان تمدید ندارن و خونه رو فروختن!! من شرایط تخلیه رو ندارم تکلیف چی هست در شرایط کرونا ؟؟ طبق مصوبه کرونا چقدر مهلت برای تخلیه داریم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق مصوبه قرارداد باید تمدید شود مگر انکه موارد استثنایی ایجاد شود منجمله انتقال اپارتمان البته انتقال باید واقعی وبا کد رهگیری صورت گرفته شده باشد ویا سند رسمی تنظیم شده باشد تا از موارد تخلیه تلقی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قرارداد ها خودکار تمدید میشوند مگر در شرایط خاصی تحت شرایطی امکانپذیر است جهت بررسی بیشتر و پاسخ دقیق تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر خانه را
فروخته باشند و سند رسمی هم در دفترخانه اسناد رسمی ، انتقال داده باشند مستاجر باید ظرف 2 ماه از انتقال سند در دفترخانه ( و نه از زمان تنظیم قرارداد ) تخلیه نماید در غیر این صورت طبق مصوبه ستاد کرونا ، حکم تخلیه صادر نخواهد شد مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر خودش مستاجر باشد. ، در صورت ازدواج فرزندان ذکور موجر و داشتن عقد نامه ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر ) و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

طبق تبصره ستاد ملی کرونا قراردادها خودکار تمدید میشود
پیشنهاد میشود جهت راهنمایی دقیق و تبادل اطلاعات از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر مورد نقل و انتقال قرارگرفته باشد البته واقعی به صوری در اینصورت وقت داده شده و باید تخلیه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به مصوبات ستاد کرونا با انتقال موجر می تواند دستور تخلیه بگیرد وبه شما دوماه جهت تخلیه مهلت داده خواهد شد