مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای تخلیه کرونا

سلام
من و 3 خواهرم مالک یک خانه هستیم که اجاره دادیم و مستاجر از قانون کرونا سو استفاده کرده و بلند نمیشه. با توجه به اینکه خواهرهام به دلیل مشغله نمیتونن پیگیر امور باشن، آیا میتونن به من وکالت بدن که پیگیر کارهای حقوقی و قضایی این ماجرا بشم؟ یا اینکه حتما باید به وکیل دادگستری وکالت بدن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شخصا پیگیر باشید منعی تدارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به مالکیت مشاعی شما رویه محاکم در اینخصوص متفاوت است وبعضا درخواست احد از مالکین درخصوص تخلیه ملک مشاعی را چون در تضاد با منافع سایر مالکین است نمیپذیرند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر مالکیتی دارید بله امکان دارد وگر نه باید وکیل دادگستری اختیار کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله خواهرها میتوانند به شما وکالت بدهند و باید هر سه نفر ، به عنوان خواهان در خواست دستور تخلیه را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالک هستید می توانید اقدام کنید ولی به وکالت از بقیه نمی توانید اقدام کنید