مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

سلام وقت بخیر
من یک دختر مجرد 32 ساله هستم و سال 98 خانه خود را به مستاجر اجاره دادم. پارسال به دلیل شرایط کرونا خونه رو تمدید کردیم اما قرارداد دیگه ننوشتیم و من یک مبلغی به رهن خونه اضافه کردم. امسال بهش گفتم خونه رو میخوام و دیگه باید بلند شه و سه ماه از تاریخ قراردادش گذشته. الان رفتم شکایت کردم اما شورای حل اختلاف میگه به دلیل شرایط کرونا باید باهم سازش کنید و چون من مجرد هستم باید یک دلیل محکم بیارم که نیاز شخصی دارم وگرنه دستم به جایی بند نیست.
این چه قانونیه آخه؟ من الان باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه طبق مصوبه ستاد ملی کرونا تا بهبود وضعیت کرونا باید مدارا نمود مگر انکه دلیلی داشته باشید که تخلیه صادر گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در این سرایط فانون همینه متاسفانه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله می توانید به نیاز شخصی جهت تخلیه استناد‌ کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
آیا مستاجر تمام اجاره های خود را پرداخت کرده ?

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای صدور دستور تخلیه باید نیاز شخصی موجر اثبات بشود یا