مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

سلام
شورای حل اختلاف نیاز مالک را محرز دانسته و علیرغم مصوبه ستاد کرونا اینجانب را محکوم به تخلیه ملک کرده آیا صاحبخانه می تواند دستور تخلیه بگیرد یا حکم تخلیه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورت وجود شرایطی میتوان در شرایط کرونا هم دستور و حکم تخلیه گرفت

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، موجر یا صاحب ملک هم می توانند دستور تخلیه تقاضا نمایند و هم اینکه تقاضای صدور حکم تخلیه نمایند اما در دستور تخلیه فوریت دادرسی دارد و موجر زودتر به نتیجه می رسند منتها موجر بایستی مبلغ ودیعه را طبق قرارداد اجاره در صنوق دادگستری تودیع نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که رای صادر شده بله بعد از قطعیت قابلیت اجرا دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعیت حکم از طریق اجرای احکام جهت تخلیه ملک اقدام می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اجاره نامه همراه با دو شاهد
تنظیم شده باشد موجر میتواند
درخواست دستور تخلیه فوری را در
شورا مطرح نماید