مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام من در شورای حل اختلاف تقاضای دستور تخلیه ملک را دادم ایا می شود برای افزایش مبلغ اجاره و هزینه هایی که انجام دادم در این مدتی که به مستاجر وقت داده شده درخواست دیگه ای هم بدهم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هزینه ها اری اما با اجرت المثل جمع میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله البته بستگی به مفاد و شروط قرارداد خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرت المثل قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی درخواست تخلیه دادید افزایش اجاره محلی از اعراب ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله مطابق شروط مندرج در اجاره نامه اقدام کنید در غیر این مطالبه اجرت المثل و خسارات مطرح کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید مطالبه اجرت المثل ایامی که مازاد بر قرارداد سکونت داشته است را مطالبه کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید دادخواست جداکانه مطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطرح کنید